Οταν η τέχνη συναντά το ποδόσφαιρο


Το ποδόσφαιρο είναι μια μορφή τέχνης. Η ευφυΐα των Τσάβι, Ινιέστα, το απαλό άγγιγμα του Μέσι, οι στιγμές μοναδικής σύλληψης του Ιμπραϊμοβιτς, η βγαλμένη από τα γυμναστήρια δύναμη του Κριστιάνο. 

Τα τελευταία χρόνια το δημοφιλέστερο σπορ στον κόσμο προσελκύει όλο και περισσότερους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τις στιγμές μαγείας του ποδοσφαίρου προκειμένου να δημιουργήσουν έργα τέχνης.

Οι καλλιτέχνες αυτοί αποκαλούνται fantasistas, μια λέξη που συμβολίζει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα, τη φαντασία και την ψυχαγωγία, την τέχνη και την μαγεία κι εδώ και λίγο καιρό έχουν δημιουργήσει τη δική τους ιστοσελίδα και προσφάτως πραγματοποίησαν και την πρώτη τους έκθεση.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα έργα τους








Δείτε τα βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου