Η πιο αηδιαστική παραλία του κόσμου βρίσκεται στην Κίνα


Μπορεί τα νερά της παραλίας στο Κινγκντάο της Ανατολικής Κίνας να είναι πράσινα, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να πτοεί και ιδιαίτερα τους επίδοξους Κινέζους κολυμβητές οι οποίοι δε διστάζουν να βουτήξουν και να κολυμπήσουν στην πηχτή μάζα νερού που έχει βαλτώσει από τα φύκια.

Αιτία αυτής της κατάστασης είναι το φύκι enteromorpha prolifera, γνωστό και ως «μαρούλι της θάλασσας» το οποίο αναπαράγεται με ταχύτατους ρυθμούς, κατακλύζοντας κυριολεκτικά οποιαδήποτε παραλία τύχει να βρεθεί.

Οι αρχές της πόλης κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καθαρίσουν τα πράσινα νερά, ωστόσο οι κάτοικοι φαίνονται ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις βουτιές στα φύκια,παρόλο που κάτι τέτοιο είναι αρκετά επικίνδυνο.


















Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου