Μία ομάδα, ένα παιχνίδι, ένα όνειρο!


Δείτε το εξαιρετικό βίντεο της Ντόρτμουντ πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στην Μπάγερν.

Με ένα εξαιρετικό βίντεο που απευθύνεται στο συναίσθημα των φιλάθλων της αλλά αγγίζει κι όλους όσοι αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο, η Ντόρτμουντ στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τελικό του Champions League απέναντι στην Μπάγερν το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ». 

«Το 1909, 18 νέοι σύλλογο από όλες τις κοινωνικές τάξεις ίδρυσαν έναν ποδοσφαιρικό. Έχοντας σαν αφετηρία καθαρά την αγάπη τους για το παιχνίδι ξεκίνησαν μία περιπέτεια που μεγαλώνει σταθερά στην πορεία των ετών και κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων στο Ντόρτμουντ για πάντα. Από τις κορυφαίες στιγμές, μέχρι τις άσχημες, πάντα είμαστε ενωμένοι. Στις 25 Μαΐου θα γιορτάσουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Ας το κάνουμε μαζί», αναφέρει το σποτάκι που παρουσιάζει το σήμα της ομάδας σαν καρδιά που χτυπά με την επιγραφή «Αληθινή Αγάπη».


Δείτε τo βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου