Τέχνη πολυτελείας με πινέλο έναν κινητήρα Learjet


Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες που αφήνει πίσω του ένας κινητήρας Learjet και μία πρωτότυπη τεχνική ζωγραφικής. Η τέχνη δεν έχει στεγανά κάτι που κατάλαβε η Πριγκίπισσα Tarinan von Anhalt η οποία δημιουργεί τέχνη με τη βοήθεια του πιο ισχυρού και συνάμα πιο ακριβού πινέλου, ενός κινητήρα Learjet


Η μαντάμ που είναι σύζυγος του Πρίγκηπα Jurgen von Anhalt της Αυστρίας στέκεται πίσω από ένα Learjet αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων και με τη δύναμη του αέρα πετά σε κουτιά από μπογιά σε καμβά.

Η ασυνήθιστη αυτή τεχνική απαιτεί να έχει κανείς γερή αντοχή μιας και οι άνεμοι που παράγονται πολλές φορές από τον κινητήρα είναι αρκετές φορές πιο ισχυροί από από έναν τυφώνα. Ένα βίντεο που ανέβηκε στο WPBF.com δείχνει την πριγκίπισσα να στέκεται πίσω από τον κινητήρα του Learjet, φορώντας μαύρα ρούχα και προστατευτικά γυαλιά.



Η πριγκίπισσα ήταν η πρώτη γυναίκα για να κάνει Art Jet από το 2006. Την τεχνική εφηύρε ο σύζυγός της το 1982. Ένα από τα έργα ζωγραφικής που θα φτιάξει τις επόμενες μέρες θα διατεθεί σε δημοπρασία στην Napa Valley για να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρημάτων για την υγειονομική περίθαλψη νέων που έχει αναλάβει μη κερδοσκοπικός οργανισμός.


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου