Βήμα βήμα πως θα εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014


Σε πλήρη λειτουργία είναι από σήμερα η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας για το 2014. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.

Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 οι κάτοχοι αυτοκινήτων μπορούν να εκτυπώσουν το έντυπο για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2014 του αυτοκινήτου τους, μέσα από την εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Η αναζήτηση και η εκτύπωση του εντύπου γίνεται σε τέσσερα απλά βήματα:


1. Ο χρήστης πληκτρολογεί τη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp και στη συνέχεια κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ»


2. Στη συνέχεια μεταφέρεται στη σελίδα όπου πρέπει να γράψει το ΑΦΜ του, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».

3. Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη τοπ μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση.


4. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».


Τότε θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο όπου θα αναγράφεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ΙΧ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του παραδείγματος ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει κάτι γιατί το ΙΧ του είναι στην κατηγορία των «πράσινων» οχημάτων που έχουν χαμηλές εκπομπές ρύπων. «Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έτους 2014, για το όχημα: --- ----, E.I.X./Δ.I.X. 95 CO2.



ΠΗΓΗ


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου