Έτρεχε με 305 χιλιόμετρα την ώρα, έκανε 15 τούμπες και γλύτωσε!


Οδηγός γλύτωσε από θαύμα, στην προσπάθειά του να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας που είχε κάνει ο ίδιος. Βγήκε σώος μέσα από τις λαμαρίνες.

Ο στόχος του Brian Gillespie ήταν να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ ταχύτητας σε έδαφος (land speed record) οδηγώντας ένα "2010 Honda Insight EX" και να τεστάρει την παθητική ασφάλεια του οχήματος.

Τρέχοντας με 190 μίλια την ώρα (305 χιλιόμετρα) είδε το αυτοκίνητο του να ντελαπάρει και να γίνεται μια "μπάλα" από λαμαρίνες στη μέση της ερήμου.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε στην έρημο του El Mirage (αποξηραμένη λίμνη για την ακρίβεια) της νότιας Καλιφόρνια σε αγώνα ταχύτητας που διοργανώθηκε από την Southern California Timing Association.

Ο Gillespie, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα 200 μίλια την ώρα, που είναι και το ατομικό του ρεκόρ, κατάφερε παρά το τρακάρισμα να γλιτώσει από του Χάρου τα δόντια. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη πνεύμονα και πολλαπλά κατάγματα. Παρόλα αυτά, διέφυγε τον κίνδυνο.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα.





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου