Το fair-play της χρονιάς εξέθεσαν τον διαιτητή για μία κακή του απόφαση

Δείτε σε video το διπλό fair-play από τους παίκτες της Αλ Ιτιχάντ, που εξέθεσαν τον διαιτητή για μία κακή του απόφαση στον αγώνα με την Αλ Ναχντά.

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές, που δίνουν νέα έννοια στη λέξη fair-play, έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Αλ Ναχντά με την Αλ Ιτιχάντ για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Με το σκορ στο 2-2 στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας της Αλ Ναχντά, Ταϊσίρ Αλ Ανταΐφ, ετοιμαζόταν για ένα βολέ, αλλά διαπίστωσε πως το κορδόνι του παπουτσιού του ήταν λυμένο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ, Ζόμπσον, που βρισκόταν κοντά του, αντελήφθη τι συνέβη και αντί να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, πήγε κι έδεσε το κορδόνι του αντιπάλου του.

Ο Αλ Ανταΐφ ευχαρίστησε τον αντίπαλο επιθετικό, χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη και δίνοντάς του το χέρι. Ωστόσο, εξεπλάγην όταν ο διαιτητής θεώρησε πως κάνει καθυστερήσεις κι έδωσε έμμεσο φάουλ υπέρ της Αλ Ιτιχάντ!

Η κάκιστη απόφαση του διαιτητή δεν άρεσε ούτε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε μία ακόμα κίνηση fair-play, απλά έβγαλαν την μπάλα έξω, για να δεχθούν το χειροκρότημα των φιλάθλων της Αλ Ναχντά.

Δείτε το video με ολόκληρη τη φάση.




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου