Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς μετακινείται το πρόσωπο παιδιού μετά από χαστούκι


Ενα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καρέ-καρέ το πώς μετακινείται το πρόσωπο ενός παιδιού όταν κάποιος του ρίχνει χαστούκι στο μάγουλο κάνει το γύρο του διαδικτύου στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενδοοικογενειακή βία.

Μέσω του βίντεο που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το Onmed.gr, με πρωτοβουλία γαλλικού ιδρύματος για το παιδί επιχειρείται να περάσει το εξής μήνυμα στους γονείς: «Ένα μικρό χαστούκι για σας... ένα μεγάλο χαστούκι για εκείνο».

Στο παρακάτω βίντεο που αποτελεί μέρος της εν λόγω καμπάνιας παρουσιάζεται μια μητέρα που μιλά στο τηλέφωνο. Την ίδια ώρα ο γιος της κάνει θόρυβο με το αυτοκινητάκι του, στο τραπέζι της κουζίνας. Η μητέρα του λέει να σταματήσει, το παιδί συνεχίζει, εκείνη χάνει την υπομονή της και του δίνει ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Στη συνέχεια παρουσιάζεται σε αργή κίνηση το χαστούκι δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δουν πώς μετακινείται ολόκληρο το πρόσωπο του μικρού από το δυνατό τράνταγμα.




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου