Γ.Σ. Ηρακλής: Τη διάλυση του ζητά το υπουργείο Οικονομικών


Mπροστά στο φάσμα της διάλυσης βρίσκεται πλέον ο Ερασιτέχνης Ηρακλής μετά από 105 χρόνια ζωής του ιστορικού σωματείου. Με έγγραφο του προς την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας, το υπουργείο Οικονομικών αιτείται την διάλυση του ΓΣ Ηρακλής, γιατί θεωρεί ότι λειτούργησε σε βάρος του καταστατικού του συλλόγου, ως κερδοσκοπικός οργανισμός.

Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 105 του Αστικού Κώδικα, το υπουργείο εισηγείται τη διάλυση του ερασιτέχνη Ηρακλή, το αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών δεν έγινε αποδεκτό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το αίτημα διαβιβάστηκε ήδη στο Πρωτοδικείο και πλέον η διάλυση του ιστορικού συλλόγου έχει μπει στην τελική ευθεία.Ο «Γηραιός» θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν πράξεις προηγούμενων διοικήσεων και πως δεν μπορούν να επιφέρουν την διάλυσή του.

Στο μεταξύ, ο ΓΣ Ηρακλής παραμένει ακέφαλος - χωρίς διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Μέγα ερώτημα αποτελεί τι μέλλει γενέσθαι με την τεράστιας αξίας ακίνητη περιουσία του συλλόγου, με γήπεδα και εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως το Ιβανόφειο το γήπεδο στους Χορτατζήδες και το αθλητικό κέντρο της Μίκρας.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου