Mastiqua: Το ελληνικό ανθρακούχο νερό με γεύση μαστίχα


Βρίσκεται στα ράφια λιγότερο από χρόνο, κι όμως το Mastiqua βρίσκεται ανάμεσα στα τέσσερα πιο δημοφιλή προϊόντα στην Αμερική.

Η ιδέα ενός ανθρακούχου νερού με βάση τη μαστίχα γεννήθηκε στον Δημήτρη Στάινχάουερ όταν σε ταξίδια του στην Ευρώπη και την Αμερική παρατήρησε ότι στα ξενοδοχεία των χωρών που επισκεπτόταν υπήρχαν πολλά τοπικά προϊόντα. Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει και στην Ελλάδα ένα ανάλογο μεσογειακό νερό με βάση τη μαστίχα, μιας και η μαστίχα παράγεται μόνο σε ένα σημείο στον κόσμο, στο νότιο τμήμα της Χίου.

Αυτό βέβαια ήταν και το εισιτήριο που έμελε να κάνει το Mastiqua μοναδικό στον κόσμο. Στην Αθήνα βρίσκεται στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, στο μίνι μπαρ αρκετών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας αλλά κάνει πολύ δυναμική εμφάνιση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στο α' εξάμηνο του 2014 το Mastiqua αναμένεται να τοποθετηθεί στη Δυτική Ακτή και στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, δίνοντας έμφαση σε Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία.

Όπως λένε όσοι το δοκίμασαν, τo Mastiqua είναι απολαυστικό για κάθε ώρα της μέρας αφού αποτελεί ένα δροσιστικό και παράλληλα χωνευτικό ρόφημα. Αποτελεί επίσης ένα ελαφρύ «ποτό» για τη βραδινή έξοδο.








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου