Εβρεξε νυχτερίδες στην Αυστραλία έπεσαν νεκρές από τον ουρανο!

Μία ασυνήθιστη «βροχή» έπεσε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας τις τελευταίες ημέρες, τρομοκρατώντας τους κατοίκους. Από τον ουρανό έπεφταν αμέτρητες νεκρές νυχτερίδες.

Η οργάνωση για την προστασία των ζώων της περιοχής επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 100.000 νυχτερίδες πέθαναν τα τελευταία 24ωρα προκαλώντας αυτό το παράδοξο φαινόμενο, με τον κόσμο να μαζεύει κατά εκατοντάδες τα νεκρά θηλαστικά.

Οπως προκύπτει, αιτία είναι το κύμα καύσωνα που πλήττει την Αυστραλία. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Μάικλ Μπίτι, στο ABC, οι υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν μία πραγματική καταστροφή στις αποικίες των νυχτερίδων του Κουίνσλαντ, επισημαίνοντας πως αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, καθώς διαταράσσεται το οικοσύστημα.

Οι υπηρεσίες υγείας της περιοχής προειδοποίησαν τους κατοίκους να αφήσουν τις νυχτερίδες εκεί που έπεσαν και να επικοινωνήσουν με τις αρχές για την απομάκρυνσή τους, καθώς υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης με τον ιό της λύσσας, καθώς μπορεί κάποια θηλαστικά να μην είναι νεκρά και να τους δαγκώσουν.






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου