Καλλιτέχνης κεντάει πορτρέτα στην παλάμη του χεριού του!

Στο τελευταίο πρότζεκτ του με τίτλο «Υπερέκθεση συναισθημάτων» ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Ντέιβιντ Κάτα κυριολεκτικά ράβει οδυνηρά τα πορτρέτα των αγαπημένων του προσώπων στην παλάμη του χεριού του.

Περιγράφοντας τη σειρά ως ένα «αυτοβιογραφικό ημερολόγιο» όπου το σώμα του είναι ο καμβάς, κάθε πορτρέτο αντιπροσωπεύει ένα άτομο που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή του καλλιτέχνη, από τα μέλη της οικογένειας του, τους φίλους ή τις σχέσεις του.

«Οι ζωές τους έχουν συνυφανθεί με τη δική μου για να χτίσουν την ιστορία μου, η οποία θα τελειώσει όταν τελειώσει ο καμβάς» εξηγεί ο Κάτα και προσθέτει: «το σώμα είναι ο καμβάς της ζωής μας. Αντανακλά το περιβάλλον και τις εμπειρίες μας.»


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου