Italo Romano: Μάθημα ζωής από έναν σκέιτερ χωρίς πόδια!


Ο 23χρονος Italo Romano είναι ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης ψυχής, προσπάθειας και δυναμικότητας χαρακτήρα καθώς αν και δεν έχει πόδια διαπρέπει στο σκέιτμπορντ, το οποίο εξασκεί επαγγελματκά πάνω από 10 χρόνια. 

Στην ηλικία των 13 ετών ο μικρός τότε Italo είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη γενέτειρά του τη Βραζιλία, καθώς έχασε τα πόδια του από ένα διερχόμενο τρένο. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες θεραπείας και επεμβάσεων μέχρι να ανακτήσει τη δύναμή του και το κουράγιο του. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το σκέιμπορντ, και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παίρνει μέρος σε αγώνες και διακρίνεται, κερδίζει βραβεία και παράλληλα δίνει και ένα σπουδαίο μάθημα ζωής σε όλους: «Η ζωή συνεχίζεται με κάθε τρόπο, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω γιατί τότε θα είμαστε… ζωντανοί νεκροί!», λέει ο ίδιος με μεγάλη αισιοδοξία και υπερηφάνεια.

Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου