Etibar-Elchev: Ο Άνθρωπος μαγνήτης


Προπονητής kick-boxing από τη Γεωργία εντυπωσιάζει, γιατί μαγνητίζει κουτάλια! Ο 41 ετών Etibar Elchev έχει σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ με τα κουτάλια στο στήθος και στην πλάτη.

Ο ίδιος λέει ότι διαθέτει μαγνητικές ιδιότητες, οι οποίες του επιτρέπουν να «κολλήσουν» στο σώμα του 53 κουτάλια! Μάλιστα, ανακάλυψε τις δυνατότητές του πριν λίγα χρόνια.

«Αρχικά είχα υποσχεθεί να τοποθετήσω μόλις 27 κουτάλια και εγώ τα έκανα 53. Την επόμενη φορά, σας υπόσχομαι ότι θα τοποθετήσω πάνω μου περισσότερα από 150 κουτάλια. Θα κάνω ένα ρεκόρ που να μην μπορεί να το σπάει κανείς άλλος μετά!», δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος για τα κατορθώματά του ο Etibar.

Καταρρίπτοντας το ρεκόρ που ο ίδιος είχε κάνει το 2011, ο 41χρονος Γεωργιανός δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. «Όταν έρθει η ώρα θα μετακινήσω αεροπλάνο, μετά ένα άδειο βαγόνι τρένου ή κάτι τέτοιο και θα αποκαλύψω όλες μου τις δυνάμεις» είπε.


Θαυμάστε τον:



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου