Looking for Athènes: Ένα ντοκιμαντέρ για το ντέρμπι των αιωνίων!


Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ του Canal+ Sport με τίτλο "Looking for Athènes", που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Ερίκ Καντονά για το Ελληνικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Ερίκ Καντονά βρέθηκε στη χώρα μας στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ για τα μεγάλα ντέρμπι του πλανήτη. Μετά το Μπουένος Άιρες, το Μιλάνο, το Μάντσεστερ, τη Βαρκελώνη και την Κωνσταντινούπολη, ο πρώην ποδοσφαιριστής αφήνει τις βαλίτσες του αυτή τη φορα στην Αθήνα, για να ασχοληθεί με ένα θρυλικό ντέρμπι των αιωνίων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Στο ντοκιμαντέρ ο παλαίμαχος Γάλλος άσος Ερίκ Καντονά δεν περιορίστηκε μονο στο ντέρμπι αλλα στάθηκε και στην εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας παρουσιάζοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χωρα μας.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:
 






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου