Πες το… ποδοσφαιρικά!

Οι άντρες καταλαβαίνουν τα πάντα πιο εύκολα, αν τους τα εξηγήσεις με άξονα το ποδόσφαιρο! Βασιζόμενοι σε αυτό το μότο, οι Ισπανοί του περιοδικού Libero έφτιαξαν τέσσερα πανέξυπνα σποτάκια, τα οποία δείχνουν ότι με όχημα το ποδόσφαιρο μπορεί κανείς να μιλήσει για πολλά άλλα αντικείμενα!

Από τους λόγους που πρέπει να βγάλει τα σκουπίδια έξω, μέχρι τον τρόπο που πρέπει να σταθεί απέναντι στον πεθερό του και να καταλάβει ότι μια σχέση δεν προχωράει, οι συντελεστές του περιοδικού Libero με τέσσερα σποτάκια δείχνουν με τον τρόπο τους ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πιο σοβαρές συζητήσεις!

Η κατοχή που κουράζει τον αντίπαλο, ως τακτική για τη συνάντηση του… γαμπρού με τον πεθερό του! Η αντικατάσταση του προπονητή όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Του τεχνικού που την πληρώνει για όλα! όλα κάνουν τον κύκλο τους, όπως και οι σχέσεις!

Οι Βραζιλιάνοι αμυντικοί που τους αρέσει να επιτίθενται, αλλά αμύνονται κιόλας. Όχι επειδή τους αρέσει, αλλά επειδή πρέπει, για τον σύζυγο που δεν βγάζει έξω τα σκουπίδια!

Η μεταγραφή του Τσιγκρίνσκι στη Μπαρτσελόνα για 20 εκατομμύρια, με αφορμή την πρόθεση του συζύγου να αγοράσει ένα πολυμηχάνημα γυμναστικής!

Δείτε τα video των Ισπανών…











ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου