Βιλαγιάτ Νταγκεστάν: Απειλούν με τρομοκρατικό χτύπημα στους Ολυμπιακούς του Σότσι!

«Εάν πραγματοποιήσετε τους Ολυμπιακούς θα λάβετε ένα δώρο για εσάς και τους τουρίστες που θα έρθουν». Με τα λόγια αυτά, μέλη της ισλαμικής οργάνωσης Βιλαγιάτ Νταγκεστάν απειλούν πως θα χτυπήσουν στο Σότσι

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Ισλαμική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις αυτοκτονίας στο Βόλγκογκραντ, όπως αναφέρει το Euronews.

Σύμφωνα με τον άνδρα που μίλησε στα Ρώσικα, τις επιθέσεις στο Βόλγκογκραντ πραγματοποίησαν ο Σουλεϊμάν και ο Αμπντουραχμάν, μέλη της οργάνωσης Βιλαγιάτ Νταγκεστάν, που έχει διασυνδέσεις με την ιρακινή Ανσαρ αλ-Σούνα.

Το Νταγκεστάν βρίσκεται στον Βόρειο Καύκασο, όπου ισλαμικές ομάδες μάχονται με στόχο τη δημιουργία ανεξάρτητου Ισλαμικού κράτους. Ο ηγέτης των Ισλαμιστών ανταρτών Ντοκού Ουμάροβ, κάλεσε τους άντρες του να επιτεθούν στους Ολυμπιακούς του Σότσι, που βρίσκεται στο δυτικό Καύκασο.






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου