Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ και αποχώρησαν!


Οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ πραγματοποίησαν την απειλή τους και δεν έπαιξαν κόντρα στη Σοσιεδάδ επειδή δεν παραιτήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Η απειλή είχε εκτοξευτεί από καιρό. Εάν δεν έφευγε από την θέση της η διοίκηση του Ανχελ Λαβίν του αποκαλούμενου ως σκέτο, Χάρι, οι παίκτες της Σανταντέρ δεν θα έπαιζαν τον εντός έδρας επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στη Σοσιεδάδ (3-1 το πρώτο ματς). Ο Χάρι δεν βρέθηκε καν στο «Σαρδινέρο», αλλά ούτε και απάντησε. Οπότε οι απλήρωτοι από καιρό ποδοσφαιριστές της Ράθινγκ, έχοντας και το ΟΚ των οπαδών που βρίσκονται στο πλευρό τους, αποφάσισαν να το τραβήξουν μέχρι τέλους.

Αφού ενημέρωσαν από νωρίς τον διαιτητή για τις προθέσεις τους, την ώρα της σέντρας παρατάχθηκαν στο γήπεδο, αλλά με το που σφύριξε ο Χιλ Μανθάνο την έναρξη οι ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ συγκεντρώθηκαν στο ημικύκλιο του κέντρου και αγκαλιάστηκαν, διαμηνύοντας στον ρέφερι ότι δεν θα αγωνιστούν, ενώ στη συνεχεία κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι τους αποθέωσαν.Την ίδια στιγμή οι της Σοσιεδάδ έπαιζαν πασούλες, με συνέπεια στα 40 δευτερόλεπτα να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι που ουσιαστικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η Σοσιεδάδ λοιπόν πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα ανταμώσει με τη Μπαρτσελόνα. Παρεμπιπτόντως, οι Μπλαουγκράνα είχαν κάνει αυτό που έκανε τώρα η Σανταντέρ και μάλιστα στα ημιτελικά της σεζόν 1999-'00. Τώρα απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ισπανικής Ομοσπονδίας, η οποία από τη μία θα πρέπει να τηρήσει τις νόρμες, αλλά από την άλλη υπάρχει το κοινό περί δικαίου αίσθημα που είναι με το μέρος των ταλαιπωρημένων παικτών που έπρεπε να κάνουν κάτι και όχι να κάθονται παθητικά έρμαιο του κάθε τύπου που θέλει να λέγεται πρόεδρος.








ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου